I Trobada del Circ Social de Catalunya

A la Jornada es presentaran projectes i es debatrà el present i futur del Circ Social a Catalunya

cartell_trobadacircsocial

El Circ Social és un procés d’ensenyament–aprenentatge de tècniques circenses que té com a finalitat la inclusió de persones en situació de risc social i el desenvolupament de la seva relació amb la comunitat. En una proposta pedagògica d’aquest tipus s’aconsegueix estimular la creativitat i promoure les aptituds socials dels participants. En aquest últims anys els projectes de circ social van creixent al territori català. Això va provocar que al II Pla Integral de Circ es recollissin una sèrie d’accions per impulsar-ho, unes accions que encara no s ‘han portat a terme.

Davant de la necessitat de re-conèixer-nos, trobar-nos i posar en moviment els objectius del II Pla Integral de Circ la Comissió de Formació de l’APCC organitza la Trobada de Circ Social de Catalunya el 29 de novembre a l’Ateneu Popular 9Barris (C/Portlligat, 11-15, Barcelona) de les 10h a les 18h amb el següent programa:

10h Benvinguda i presentacions de projectes

12.30h Present i futur del Circ Social a Catalunya

14h Dinar

16h El Pla Integral de Circ i el Circ Social

18h Què podem fer plegats?

A aquesta trobada es convida a formadors de circ, educadors, professorat d’escoles, administracions i a tota persona interessada.

Les inscripcions ja estan obertes, tant a nivell individual com per a la presentació de projectes de circ social. Es poden fer aquí

El dia següent, diumenge 30 de novembre, l’Ateneu acollirà l’Assemblea de la Plataforma Estatal d’Escoles de Circ Socioeducatiu. Més informació a http://plataformaescuelasdecirco.wordpress.com

Enllaços relacionats