Taller Acció Fotogràfica (TAF): impacte en la salut per la incineració en cimenteres

thumbEl TAF! (Taller d’Acció Fotogràfica) coordinat per Oriana Eliçabe , membre del col·lectiu Enmedio , estarà impartint un taller a Barcelona convidada pel col · lectiu 350 Barcelona .

En aquesta ocasió els objectius seran realitzar una acció fotogràfica col·lectiva amb una temàtica molt concreta: l’impacte en la salut i en l’entorn de la contaminació produïda per la incineració de residus en cimenteres.

El TAF ! És Un taller de Fotografia aplicada a la intervenció urbana i el activisme social. Aquesta ocasió està orientat principalment a activistes ambientalistes interessats en reforçar aspectes creatius de Comunicació i d’Acció. Així com a tot aquell interessat en experimentar amb la Fotografia com eina per l’acció a l’espai públic .

En les seves sessions teoricopràctiques estudiem els terrenys menys explorats de la fotografia documental, allà on es fa inseparable del context que l’envolta. Analitzem diferents tipus d’intervencions fotogràfiques, des d’intervencions en la publicitat o en els mitjans de comunicació.

Si estàs treballant en aquesta temàtica o t’interessa unir-te a grups que ja estan en això pots apuntar-te emplenat aquest formulari a partir de l’1 d’octubre.

Per veure experiències prèvies del TAFfes clic aquí.

Dates i horari:
14 al 16 novembre 2014.
Divendres 19 a 21.30h
Cap de setmana: 10:30-18:30

Durada: 17 hores.
Gratis. Quota limitada.
Inscripció: l’1 d’octubre al 3 de novembre omplint aquest formulari . El 5 de novembre notificarem quins han estat seleccionats.
Lloc: Ateneu Popular 9Barris . C / Portlligat 11-15. Barcelona
Requisits: coneixements bàsics de fotografia, arts visuals o comunicació. Cambra (la que tinguis). Assistència completa al taller.
+ Info: 350barcelona@gmail.com
Desplaçaments Si vius fora de Barcelona podem ajudar-te, si ho necessites, amb un 50% del total dels viatges realitzats.