El 2 d’octubre: El dia de l’Educació Social #DiaES

CapsaleraFacebookDiaES2014L’Ateneu Popular 9B participa en les activitats per celebrar, el dia 2 d’octubre, el Dia Internacional de l’Educació Social.

Descarregueu-vos el programa i ajudeu-nos a difondre’l! (pdf)

Les organitza el CEESC Col•legi d’Educadors/es Socials de Catalunya i al matí participem a una sessió amb professionals de diferents àmbits per tal de parlar del present i futur de la professió de l’Educació Social. Creiem que és el moment de fer un cop d’ull a l’estat en el que ens trobem i mirar els reptes de futur i com afrontar-los.

A la tarda reflexionarem conjuntament amb la Nadia Ghulam sobre com s’arriba o s’escull ser educador/a social. És més que una opció acadèmica? Es tracta d’una opció de vida? I, enllaçat amb aquest acte, es torna a convocar el “Carnaval de blogs”, aquest any amb el tema: “L’Educador/a social neix o es fa?”.

El programa també inclou una activitat a Terres de l’Ebre, amb una xerrada sobre l’estimulació multisensorial.
Per acabar el dia, L’Olivera ens presentarà a Barcelona el seu projecte i els seus vins, que també podrem tastar. Al restaurant de l’Ateneu els tenim, i ens encanta.

A les xarxes socials serà amb l’etiqueta #DiaES.

L’Educació Social és a tot arreu, ara només cal que ho fem veure al món! I a 9Barris la tenim molt present al circ, a la cultura, al treball comunitari, a la gestió participativa i a molts altres àmbits.

 CartelldiaES2014