L’obrador del Circ d’Hivern (taller de l’espectador)

L’obrador del Circ d’Hivern (taller de l’espectador) és una propObrador espectadorosta de l’Ateneu Popular 9 barris per augmentar el gaudi de les peces de circ pensades per teatre, una oportunitat per a l’educació i l’intercanvi cultural al voltant de les arts escèniques i en concret del circ.
Una proposta adreçada al públic fidel del circ d’hivern de l’Ateneu, com a persones que es volen apropar a conèixer les noves maneres de pensar i fer circ. Públic, professionals, estudiants, alumnes de les escoles de circ, veïns…

Durant el taller, dividit en 4 sessions, es parlarà amb els artistes i el director i es coneixerà de primera mà el procés de creació, des de l’idea inicial, el desenvolupament dels personatges, la recerca de la tècnica, l’elaboració de l’espai escènic assistint als assajos oberts.

Volem explicar què fem, perquè ho fem; afavorint l’intercanvi d’impressions i fomentant el gaudi, i això ha de ser gratuït. Per tant, el taller de l’espectador és lliure, no té un cost, però si que voldríem el seguiment i el compromís per part dels participants.

Obrim l’inscripció per totes les persones que estiguin interessades amb un màxim de 10 places.

Les dates són:

Dijous 18 de setembre. Lloc La Central del Circ a les 18h

Dijous 30 d’octubre. lloc la Central del Circ a les 18h

Dijous 27 de novembre: Lloc Ateneu Popular 9 Barris a les 18h* Data pendent de confirmar

Dijous 4 de desembre: Assaig obert a l’Ateneu Popular 9 barris a les 18hç

Si esteu interessades escriviu a: circ@ateneu9b.net