Aquest Sant Jordi anem cap a la Via Júlia!

Santjordiateneuviajulia

Aquí teniu 10 raons per venir a la parada de Via Júlia que muntem entre totes per finançar els intercanvis autogestionats de circ d’aquest any i poder gaudir conjuntament de la bonica diada de Sant Jordi:

1- No trobareu roses més fresques i formoses a tot Barcelona

2– Teniu al cap el llibre que voleu regalar? segur que el tenim a la parada

3– Voleu sorprendre el vostre príncep o princesa amb llibres “diferents”? visiteu el nostre xiringuito, us sorprendrem!!!

4– Ningú ens guanya en simpatia, bon rotllo i ganes de festa. No us ho podeu perdre, us garantim una jornada inoblidable

5– Que no sabeu què regalar a la iaia? que a la tieta li agraden les coses “originals”? Artesania feta amb el cor i amb molt bon gust … aixè és el que trobareu si ens veniu a veure

6– Sou tots benvinguts tant si veniu a passejar, a fer petar la xerrada o a comprar. Si aquesta darrera és la vostra opció, esteu col·laborant en el finançament dels intercanvis de circ de l’Escola Infantil i Juvenil de Circ de l’Ateneu.

7– Potser us trobareu quelcom inesperat: música, dansa, malabars, acrobàcia … el bo i millor de la nostra família del circ!!!

8– A què espereu per arrossegar fins a la Via Júlia família, amics i veïns?

9– Tant de bo faci un bon sol per Sant Jordi però encara que plogui, troni o nevi podeu venir a comprar llibres i roses a casa nostra. Hi serem faci el temps que faci!!!

10– Festa, bon rotllo, ganes de trobar-nos tots plegats, llibres, col·laborar en un projecte engrescador, roses, artesania, espectacles … Ens veiem per Sant Jordi!!!!

Salut i Circ

Santjordi1blog

Aquests són els llibres “diferents” que tindrem a la venda el dia de Sant Jordi, a la parada de la marquesina de la Via Júlia. Són per a l’autogestió dels intercanvis de circ d’aquest estiu. Llibres d’educació, d’alternatives econòmiques i solidàries, infantils, narrativa, crítics,…. i alguns d’ells els hem presentat amb els seus autors a l’Ateneu!
Moltes gràcies a l’ Editorial Virus.

Santjordi2web