Reflex_i/o_nem a L’Ateneu Popular 9 Barris

Logo_mail_logoateneu

JORNADES REFLEX_I/O_NEM 2013

  • 15 de febrer_ Grup de discussió: L’Ateneu, present i reptes de futur. Repensar la organització, repensar la comunitat

Grup de discussió de petit format que ha volgut parlar sobre la realitat de l’Ateneu, els seus reptes i cap a on trobar les solucions. Alhora vol aportar elements al procés participatiu que tenim entre mans per definir les línies de futur de l’Ateneu.

El grup de discussió ha estat format per 8 persones amb edats diferents, des dels 21 als 47 anys, amb diferents nivells d’implicació a l’Ateneu i amb participació a diferents projectes del barri.

Document de conclusions del focus group (PDF)

  • 23 de febrer_ Jornada de la Comissió Artística: Camins i reflexions al voltant de la creació de circ a L’Ateneu

En aquesta jornada hem convidat a diferents persones relacionades amb el circ i les arts escèniques per tal de compartir inquietuds i opinions, que ens ajudin a prendre decisions respecte a les accions que hem de dur a terme a L’Ateneu pel què fa a les activitats de creació i producció artística. Tot això en base a una realitat tècnica i econòmica que analitzarem. 

Volem i necessitem l’ajuda de tots/es per intentar fer les coses el millor possible i no treballar per inèrcies. Replantejar-s’ho tot sempre.

També volem que aquesta trobada sigui un lloc on poder conèixer-nos millor, xerrar i aprendre, i que també sigui útil per les inquietuds personals i professionals dels i les participants.

  • 16 de març_ Jornada de L’Ateneu: El projecte Ateneu a debat col·lectiu

Fa tres anys vam dur a terme un procés assembleari que va donar una nova empenta a l’associació Bidó de Nou Barris i al projecte de l’Ateneu. L’any passat, des de l’espai d’Acció i Reflexió, vam mirar de cobrir aquest espai tant necessari de diàleg, actualització i consens. La Comissió Artística debatrà sobre la creació a l’Ateneu el 23 de febrer. Cal però que tothom que, d’una manera o altra, participa del projecte hi digui la seva per tal de decidir amb força allò que volem seguir fent.

La jornada de treball del proper dissabte 16 de març té tres eixos de debat:

1. paper d’un projecte com l’Ateneu en l’actual moment social i polític
2. espais de participació i decisió del projecte que volem
3. posició sobre allò públic i allò comú: el finançament públic i l’economia social i solidària