18, 19 i 20 de novembre: Cia. Los Galindos presenta Maiurta

Los Galindos instal·laran la seva bonica carpa a l’Ateneu tot un cap de setmana, per fer-hi un total de 4 representacions de l’espectacle Maiurta:

divendres 18 de novembre (22h)
dissabte 19 de novembre (18h i 22h)
diumenge 20 de novembre (12h)

Preu:
6€ / 3€ (fins als 14 anys)

I molta atenció perquè estrenem sistema de venda anticipada d’entrades!* Només heu de clicar aquí i seguir els passos. És ben senzill, o això pensem… a veure com ho veieu.

Hi ha només 100 entrades a la venda per cada passi! (es fa dins d’una petita i càlida carpa, la Iurta…). Així que si us voleu assegurar les entrades pel dia i hora que voleu, podeu anticipar-vos.

(*)nota: les entrades anticipades costen 1€ més (7€ / 4€) degut a despeses de gestió.

http://www.ticketea.com/los-galindos-maiurta

Maiurta_web

MAIURTA:
A l’entorn de la pista circular, l’olor del ferment de llevat us acull en la intimitat d’un petit circ. És l’hora empolsinada. Records d’oficis i vivències d’un pallasso amnèsic abraçat per les textures sonores de Sibelius. A la llum càlida de les llànties de metall, MAIURTA us convida a compartir la pols, l’ensurt, la proesa i la rialla del circ.

MAIURTA. Petit circ de fusta i lona. Espectacle de modelatge plàstic, circ i vivències. Una experiència musical de variabilitat sonora. Circ d’entranya, suggeridor a viatjar a la pròpia intimitat.

Un divertiment poètic i acollidor per a tots els públics.

Escriptura: Marcel Escolano / Creació Musical: Marc Vila
Direcció: Bet Garrell
Producció: Los Galindos s.c.c.l.
Suport: Icic / Roca Umbert / Circ Cric

Cia. Los Galindos