Flamenc als barris: amb (in)fusión flamenca i Les Nits del Taller de Músics

Doncs sí, unim forces, unim ànimes flamenques! En la present temporada, el Centre Cívic Besòs i l’Ateneu Popular 9barris presentem de manera conjunta les respectives programacions de flamenc.

Les Nits del Taller de Músics i (in)fusión flamenca són dos cicles que aposten pel flamenc de qualitat, a preus populars, als barris i pels barris!

Reivindiquem la descentralització cultural des de la perifèria de la ciutat. Volem compartir públic i esdevenir un bitllet d’anada i tornada entre el Besòs i Nou Barris.

A la programació que integra Flamenc als barris hi ha els concerts d’Alba Carmona (Las Migas), Juan Ramón Caro, Charquito Mandarina, Dani Figueras, Son de Tacón, Cargolé, Juan Manuel Mora, Gospel Messengers Taller de Músics i Paula Domínguez, Daniel Da Silva i finalment Chiquelo i Salaíto.

Però també màgia per als més petits, amb Zootroupe; la performance multidisciplinar de Suministros Doménec; un taller de guitarra a càrrec de Juan Ramón Caro i les Classes amb fino (sessions de portes obertes als tallers de flamenc del centre).

Dossier (in)fusión flamenca

Dossier Les Nits del Taller de Músics

Us animem a piular al Twitter amb l’etiqueta #FlamencAlsBarris i a fer-vos seguidores de les identitats tuiteres:

@ateneu9b

@ccivicbesos

@infuflamenca

Flamenc_als_barris_logos

Nota de premsa