Dissabte 22 i diumenge 23 d’octubre: Cia. Estropicio presenta Torcidos

Torcidos, de la Cia. Estropicio, ha estat el projecte seleccionat per a la residència de creació conjunta entre La Central del Circ i l’Ateneu Popular 9barris.

Torcidos_blog

Dissabte 22 d’octubre a les 22h i diumenge 23 d’octubre a les 18h al teatre de l’Ateneu Popular 9barris.

Entrada: 6€ / 3€ fins a 14 anys. Durada de l’espectacle: entre 45 i 50 minuts.

Cia. Estropicio proposa amb Torcidos una peça que reflexiona al voltant dels desequilibris, tant físics com psíquics. Quatre personatges que no es coneixen coïncideixen en un moment donat i per casualitat en un mateix espai. Cadascun d’ells té un desequilibri. De la trobada en sorgirà la interacció, i inevitablement apareixeran els conflictes, que donaran pas a situacions inesperades.

Tots tenim el nostre desequilibri que esdevé evident quan socialitzem. D’aquí sorgeixen els conflictes i d’aquí hem d’aprendre a conviure.

ESTROPICIO – TORCID@S- Making oFf from Ander Lanas on Vimeo.

Cia. Estropicio

La companyia existeix des del 2009. L’any 2010, Ruth Gascon i Asvin López Estropicio van crear el número de trapezi doble Contxita y Merzeditas, amb el qual estan girant per Espanya i França. Des de fa un any estan treballant en la creació de l’espectacle Torcidos juntament amb els altres components de la companyia, Famara Pardo i Oriol Pita, que han treballat junts a Blues de Circ i TeatreNu.

Torcidos

Idea: Cia. Estropicio

Artistes: Ruth Gascon, Asvin Lopez, Famara Pardo, Oriol Pita

Direcció: Karl Stets

Assessorament Artístic: Enric Ases

Aquesta residència és possible gràcies a:

Logoateneu_web
Logobido_web

Logoapcc_web
Logofabriques_web
Logola_centraldelcirc_web
Logoconca_web
Logoicub_web