Dissabte 15 d’octubre: Los Yala en concert

Los Yala es van formar a la presó de Quatre Camins quan Mario i Chelín coincideixen en el mòdul DAE. La connexió artística va ser espontània i especial. Composicions pròpies guanyaven força amb el so de tots dos i aviat van començar a compondre temes conjunts.

Mario_chelin2

Concert: dissabte 15 d’octubre 2011, a les 22h a l’Ateneu Popular 9barris. Preu: 4€

Gràcies al suport de l’Associació TeatroDentro, i la col·laboració de l’Ateneu Popular 9barris i el Casal de Joves de Roquetes, i amb la producció de Nacho López, van poder arreglar 5 cançons i gravar la maqueta Cosas Nuestras (dins de la presó i a l’estudi del Casal). Després de preparar un bon repertori han fet també concerts al pati del DAE i La Cultura Va de Festa (Parc de la Guineueta) on es van poder reunir tots els músics que van participar en l’enregistrament.

Mario i Chelín han col·laborat també fent la banda sonora per a tallers de teatre del DAE amb Pedro Cánovas i Pep Molina, i obres de TeatroDentro.

Arran de la proposta de Pep Molina per participar a la gala de la Fundació Pare Manel al Teatre Victòria, va sorgir l’ocasió d’apropar a Mario amb músics de gran trajectòria. Amb la trobada es van reprendre les ganes de continuar i preparar el concert que portem a l’Ateneu.

Ritmes i melodies amb aires frescos en els quals es veuen reflectides vivències, emocions i ganes de lluitar. Cants de llibertat, esperança, ganes de viure i, sobretot, ganes de cantar i compartir l’alegria amb la música i amb tot aquell que l’estimi.

La banda estarà formada per:

Mario: guitarra i veu

Chelín: teclat i veu

Pep Terricabras: bateria

Flor Inza: percussió

Jaume: baix

Nacho: calaix

Laura: cors